Autohome, hét daktentenmerk, produceert deze Italiaanse uitvinding uit 1958 met passie en bekwaamheid. De Overland is al meer dan 60 jaar de metgezel van avonturiers en ontdekkingsreizigers over de hele wereld. Oerdegelijk, betrouwbaar, comfortabel en praktisch in gebruik. Het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Eenvoudig in- en uitklapbaar, een zeer dikke waterdichte en een ‘wind-proof’ ademende stof en chique uitstraling. De Airtop hard-shell daktent biedt nog meer comfort en is door de gasveren nog sneller op te zetten.

Koala Creek  staat voor kwaliteit, gebruiksgemak, doordachte details en een goede prijs – kwaliteit verhouding. Voor de kampeerder die hoge eisen aan zijn daktent stelt. De Eiger is gemaakt uit stevig, ademend, 300 gr/m2 ripstop polyesterkatoen doek. Het 6 cm dikke matras inclusief anti-condensmat van ca. 160 x 240 cm biedt ruimte en comfort voor twee volwassenen (2 volwassenen plus een kind). Opzetten duurt slechts enkele minuten. Niet voor niets zijn wij dealer en verkopen we het gehele Koala Creek assortiment.

STEMA is sinds het ontstaan in 1969 uitgegroeid tot de grootste producent van aanhangwagens van Duitsland. Duitse degelijkheid ten voeten uit, handzaam, licht en veilig met een retro look. Met deze afsluitbare bagagewagen is er geen gebrek aan bagageruimte en kunnen campingartikelen probleemloos en veilig worden meegenomen. Deze zijn altijd gemakkelijk bereikbaar, ongeacht of de tent is in- of uitgeklapt.

De Autohome Overland en KOALA CREEK Eiger zijn softshell tenten. Doordat deze worden uitgeklapt biedt een Softshell tent meer ruimte (ook in de hoogte), kunnen ze gemakkelijker worden uitgebreid met meer leefruimte (overdekte instap, ondertent etc.) en zijn gunstiger geprijsd. Op- en met name afbouwen kost daarentegen aanzienlijk meer tijd, zeker bij hoge auto’s en winderige condities. De Autohome Airtop is een hard-shell tent. Dit type tent is minder wind- en vochtgevoelig, zeer snel op- en af te bouwen en super degelijk. Neem contact op, samen vinden we voor jullie de beste oplossing.

Huren kan per hele dag maar beslaat altijd minimaal een periode van 3 dagen en in het hoogseizoen één week. Huur je een week of langer dan is montage geheel gratis.

Graag helpen we met de montage van de daktent. Huur je een week of langer dan is deze service geheel gratis. Om verassingen te voorkomen adviseren we vooraf met ons af te stemmen of de auto en dakdragers geschikt zijn, een foto is vaak voldoende. We hebben universele dakdragers te huur, deze kun je tijdens het reserveren selecteren.

Er is ruim plek voor twee volwassenen, twee volwassenen en een jong kind is ook prima mogelijk, zeker in de Eiger, deze is 160cm breed en 240cm lang.

Enkele minuten. Het beddengoed kan gewoon blijven liggen, hierdoor heb je binnen een handomdraai een comfortabele slaapplek en ben je ook zo weer vertrokken. Ga je voor maximale snelheid, kies dan voor de Autohome Airtop, door de gasveren ben je binnen één minuut geïnstalleerd of weer onderweg. Ideaal voor de rondreiziger.

Accessoires kunnen tijdens het reserveren optioneel geselecteerd worden. Zo verhuren we bijvoorbeeld campingstoelen, dakdragers, kookbenodigdheden, verlengkabels en adapters, fietsdragers, oprijblokken en meer.

In de algemene voorwaarden staat dat de standaard afhaal- en inlevermomenten op weekdagen tussen 17.00 uur en 20.00 uur zijn. In overleg kunnen we hier van afwijken. Zo kunnen we een alternatief tijdstip overeenkomen of de tent in onderling overleg op locatie afleveren.

Dat kan. Selecteer dan enkel de aanhanger en eventueel een of meerdere fietsdrager(s).

Dat kan, selecteer dan de aanhanger en bij de accessoires de optie en het aantal fietsdragers.

In alle tenten is plek voor een deken of slaapzak, deze kunnen dus in de tent blijven als deze is ingeklapt. De aanhanger heeft een beschikbare laadruimte van 147 x 110 x 50 cm (lxbxh) en een laadcapaciteit van 500 kg (720 liter).

Het is gangbaar en gebruikelijk net als bij de meeste online aankopen.

Je ontvangt vrijwel direct een bevestigingsmail met de afspraken die we hebben gemaakt. Hierin staat ook ons telefoonnummer waarmee je direct contact met ons kunt opnemen. We streven er naar om een mail en of gemiste oproep binnen 24 uur te beantwoorden.

Dat kan per mail, het contactformulier of het telefoonnummer dat wordt verstrekt na reserveren. We streven er naar om een mail en of gemiste oproep binnen 24 uur te beantwoorden.

Ja dat kan onder voorwaarden, deze vind je terug in de algemene voorwaarden (Art. 4, lid 6). Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken, ons streven is om tot een passende oplossing te komen.

Het is onze bedoeling je een aangename vakantie te bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alles wat je gaat huren in zo goed mogelijke conditie is om onbezorgd te kunnen gebruiken. Je kunt er van uit gaan dat ons er alles aan is gelegen om de te verhuren zaken in beste staat te hebben, ook in ons eigen belang. Wij gaan er op onze beurt van uit dat jij er alles aan doet om alle zorg aan de gehuurde goederen te besteden. Vanuit deze opvattingen zijn onze rechten en plichten schriftelijk vastgelegd. Want hoe duidelijker de onderlinge verhouding is, des te minder zorgen rondom het gebruik tijdens de vakantie.

Je persoonsgegevens worden enkel verwerkt met als doel onze dienstverlening aan jou uit te kunnen voeren. Dit staat uitgewerkt in de privacyverklaring te vinden op deze website.

De aanhangwagen is in het verkeer WA meeverzekerd op de verzekering van het trekkende motorrijtuig. Verlies van persoonlijke eigendommen en bagage wordt meestal gedekt me een standaard reisverzekering. Verzekeren tegen uitsluiten van de gebruikelijk risico’s zoals beschadiging, verlies, vermissing, is een verantwoordelijkheid van de huurder. Zie ook de algemene voorwaarden.

Voor het zeldzame geval dat je een lekke band rijdt hebben we de aanhangers uitgerust met een reserveband. Noodzakelijk gebruik hiervan is in de huurprijs inbegrepen.

Ja, erg eenvoudig, het kan maar op één manier, en dat is een manier die iedereen begrijpt.

Dat verschilt per land. In Nederland is dat bijvoorbeeld 90 km/h en in Frankrijk 130 km/h. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de in het betreffende land geldende regels.

Wij vinden van niet, deze aanhangers merk je tijdens het rijden nauwelijks op en je rijdt je auto alsof er geen aanhanger aangekoppeld is.

Nee dit is niet toegestaan, sorry.

Awesome !