FAQ

Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan, zijn we overtuigd dat dit degelijk en handzaam type aanhanger in combinatie met misschien wel de meest bekende en beste daktent ter wereld de ultieme samenstelling biedt voor een onbezorgde vakantie. Ervaar de vrijheid zelf en ga op avontuur, wij denken dat je verrast zult zijn door deze flexibele manier van comfortabel reizen.

Autohome, hét daktentenmerk, produceert deze Italiaanse uitvinding uit 1958 met passie en bekwaamheid. De Overland is al meer dan 60 jaar de metgezel van avonturiers en ontdekkingsreizigers over de hele wereld. Oerdegelijk, betrouwbaar, comfortabel en praktisch in gebruik. Het resultaat van jarenlange ontwikkeling. Eenvoudig in- en uitklapbaar, een zeer dikke waterdichte en een ‘wind-proof’ ademende stof en chique uitstraling.

STEMA is sinds het ontstaan in 1969 uitgegroeid tot de grootste producent van aanhangwagens van Duitsland. Duitse degelijkheid ten voeten uit, handzaam, licht en veilig met een retro look. Met deze afsluitbare bagagewagen is er geen gebrek aan bagageruimte en kunnen campingartikelen probleemloos en veilig worden meegenomen. Deze zijn altijd gemakkelijk bereikbaar, ongeacht of de tent is in- of uitgeklapt.

We hebben ook de Autohome Airtop hard-shell tent in de verhuur. Dit type tent is minstens zo comfortabel, nog sneller op te zetten en dient op de eigen auto gemonteerd te worden. Ook de Autohome Overland kan natuurlijk op de auto gemonteerd worden. Neem contact op, samen vinden we voor jullie de beste oplossing.

Dat kan. Selecteer dan enkel de aanhanger en eventueel een of meerdere  fietsdrager(s).

Zeker! Neem even contact op, samen vinden we voor jullie de beste oplossing.

Dat kan, selecteer dan de aanhanger en bij de accessoires de optie en het aantal fietsdragers.

In alle tenten is plek voor een deken of slaapzak, deze kunnen dus in de tent blijven als deze is ingeklapt. De aanhanger heeft een beschikbare laadruimte van 147 x 110 x 50 cm (lxbxh) en een laadcapaciteit van 500 kg (720 liter).

Het is gangbaar en gebruikelijk net als bij de meeste online aankopen.

Je ontvangt vrijwel direct een bevestigingsmail met de afspraken die we hebben gemaakt. Hierin staat ook ons telefoonnummer waarmee je direct contact met ons kunt opnemen. We streven er naar om een mail en of gemiste oproep binnen 24 uur te beantwoorden.

Dat kan per mail, het contactformulier of het telefoonnummer dat wordt verstrekt na reserveren. We streven er naar om een mail en of gemiste oproep binnen 24 uur te beantwoorden.

Ja dat kan onder voorwaarden, deze vind je terug in de algemene voorwaarden (Art. 4, lid 6). Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken, ons streven is om tot een passende oplossing te komen.

Huren kan per hele dag maar beslaat altijd minimaal een periode van 3 dagen en in het hoogseizoen één week.

Er is ruim plek voor twee volwassenen, twee volwassenen en een jong kind is ook prima mogelijk.

Enkele minuten. Het meegeleverde beddengoed kan gewoon blijven liggen, hierdoor heb je binnen een handomdraai een comfortabele slaapplek en ben je ook zo weer vertrokken.

Het is onze bedoeling je een aangename vakantie te bezorgen. Wij zorgen ervoor dat alles wat je gaat huren in zo goed mogelijke conditie is om onbezorgd te kunnen gebruiken. Je kunt er van uit gaan dat ons er alles aan is gelegen om de te verhuren zaken in beste staat te hebben, ook in ons eigen belang. Wij gaan er op onze beurt van uit dat jij er alles aan doet om alle zorg aan de gehuurde goederen te besteden. Vanuit deze opvattingen zijn onze rechten en plichten schriftelijk vastgelegd. Want hoe duidelijker de onderlinge verhouding is, des te minder zorgen rondom het gebruik tijdens de vakantie.

Je persoonsgegevens worden enkel verwerkt met als doel onze dienstverlening aan jou uit te kunnen voeren. Dit staat uitgewerkt in de privacyverklaring te vinden op deze website.

De aanhangwagen is in het verkeer WA meeverzekerd op de verzekering van het trekkende motorrijtuig. Verlies van persoonlijke eigendommen en bagage wordt meestal gedekt me een standaard reisverzekering. Verzekeren tegen uitsluiten van de gebruikelijk risico’s zoals beschadiging, verlies, vermissing, is een verantwoordelijkheid van de huurder. Zie ook de algemene voorwaarden.

Voor het zeldzame geval dat je een lekke band rijdt hebben we de aanhangers uitgerust met een reserveband. Noodzakelijk gebruik hiervan is in de huurprijs inbegrepen.

Ja, erg eenvoudig, het kan maar op één manier, en dat is een manier die iedereen begrijpt.

Dat verschilt per land. In Nederland is dat bijvoorbeeld 90 km/h en in Frankrijk 130 km/h. Je bent zelf verantwoordelijk voor het in acht nemen van de in het betreffende land geldende regels.

Wij vinden van niet, deze aanhangers merk je tijdens het rijden nauwelijks op en je rijdt je auto alsof er geen aanhanger aangekoppeld is.

In de algemene voorwaarden staat dat de standaard afhaal- en inlevermomenten op weekdagen tussen 17.00 uur en 20.00 uur zijn. In overleg kunnen we hier van afwijken. Zo kunnen we een alternatief tijdstip overeenkomen of de tent in onderling overleg op locatie afleveren.

Nee dit is niet toegestaan, sorry.

Awesome !