Daktenten en Tenttrailers

Aanhanger Daktenten en Tenttrailers

Handzaam, licht en veilig met een retro look.
Met deze afsluitbare aanhanger is er geen gebrek aan bagageruimte en kunnen campingartikelen probleemloos en veilig worden meegenomen. Deze zijn altijd gemakkelijk bereikbaar.

Huurprijs € 126.00 per week (18 euro per dag)
>> bekijk details
Daktent Overland Daktenten en Tenttrailers

Autohome, hét daktentenmerk, produceert deze Italiaanse uitvinding uit 1958 met passie en bekwaamheid. De Overland is al meer dan 60 jaar de metgezel van avonturiers en ontdekkingsreizigers over de hele wereld.

Huurprijs € 168.00 per week (24 euro per dag)
>> bekijk details
Daktent Eiger Daktenten en Tenttrailers

Compromisloos: KOALA CREEK staat voor kwaliteit, gebruiksgemak, doordachte details en een goede prijs - kwaliteit verhouding. Voor de kampeerder die hoge eisen aan zijn daktent stelt.

Huurprijs € 168.00 per week (24 euro per dag)
>> bekijk details
Daktent Airtop Daktenten en Tenttrailers

Ervaar de vrijheid en ga op avontuur in deze luxe hard-shell daktent van Autohome. Eenmaal op de campsite ben je door de gasveren in minder dan 1 minuut geïnstalleerd. Een comfortabele matras (140 x 205 cm) ligt hoog en droog op je te wachten.

Huurprijs € 189.00 per week (27 euro per dag)
>> bekijk details
Tenttrailer Daktenten en Tenttrailers

De ultieme tenttrailer voor een onbezorgde vakantie! Na jarenlang ervaring op te hebben gedaan, zijn wij er van overtuigd dat dit degelijk en handzaam type aanhanger in combinatie met misschien wel de meest bekende en beste daktent ter wereld de ultieme tenttrailer betreft voor een onbezorgde vakantie.

Huurprijs € 245.00 per week (35 euro per dag)
>> bekijk details